L'intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments - Vilafranca del Penedès

L’intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments és un negoci extern situat al Carrer d’Igualada, 27 a Vilafranca del Penedès. Amb el seu número de telèfon 626 04 01 51, aquesta floristeria ofereix una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats de tots els seus clients.

El principal servei que ofereix L’intrépide studio és la venda de flors i decoració floral per a bodes i esdeveniments. Amb una gran varietat de flors fresques i de qualitat, aquesta floristeria és capaç de crear arranjaments florals únics i personalitzats per a cada ocasió.

A més, L’intrépide studio destaca per ser un negoci amigable LGBTQ+. Amb un personal acollidor i obert d’esperit, aquesta floristeria ofereix un espai segur i inclusiu per a totes les parelles, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere.

Per tal de garantir un servei de qualitat i atenció personalitzada, L’intrépide studio requereix cita prèvia. Això permet als clients assegurar-se que rebran l’atenció i el suport necessaris per aconseguir el resultat desitjat en la seva decoració floral.

Els clients de L’intrépide studio han valorat aquest negoci amb una puntuació de 5 sobre 5. Aquestes valoracions positives són un testimoni de la qualitat dels serveis i la satisfacció dels clients.

En resum, si estàs buscant una floristeria de confiança per a la teva boda o esdeveniment especial, L’intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments és la millor opció. Amb un personal amigable i professional, aquest negoci ofereix una àmplia gamma de serveis per satisfer les teves necessitats. No dubtis a visitar-los al Carrer d’Igualada, 27 o contactar-los a través de la seva pàgina web http://www.lintrepidestudio.com/.

  • Dirección: Carrer d’Igualada, 27
  • Teléfono: 626040151
  • Página web: http://www.lintrepidestudio.com/
  • Valoración en Google: 5 sobre 5
  • Tipo de negocio: Floristería
  • Servicios: Compras en la tienda,Amigable LGBTQ+,Se requiere cita previa

Mapa

Horario

Día Horario
Lunes 10 AM–8:30 PM
Martes 10 AM–8:30 PM
Miércoles 10 AM–8:30 PM
Jueves 10 AM–8:30 PM
Viernes 10 AM–8:30 PM
Sábado 10 AM–8:30 PM
Domingo 10 AM–8:30 PM

Imagen del negocio

L'intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments en Vilafranca del Penedès, Barcelona

Floristerías cercanas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir